Повик за волонтери за Филозофски филмски фестивал 2023

Филозофски филмски фестивал се врати и бараме волонтери кои се страсни за филозофијата и филмот! Овогодинешниот фестивал којшто ќе се случува од 2-ри до 9-ти јуни, кој ветува дека ќе биде подобар од кога било претходно, а потребни ни се посветени и ентузијастични волонтери кои ќе ни помогнат да го оствариме.

Ако сакате да волонтирате за уникатно искуство кое ги спојува филозофијата и филмот, тогаш ве покануваме да ни се придружите. Бараме луѓе кои се проактивни, страсни и посветени и кои се возбудени да ни помогнат да ја шириме пораката за филмови што предизвикуваат полемика.

Без разлика дали сте студент, филозоф или љубител на филмот, добредојдени сте! Крајниот рок за пријавување е 19-ти мај, ве очекуваме!

Пријавете се ТУКА!

Related Post