Работилница за млади со проф. д-р Атанас Чупоски на ФФФ 2023

И оваа година Ве покануваме на нашата 🎬 Работилница за млади во Скопје со д-р Атанас Чупоски во рамките на 13. ФФФ, а наменета за младите на возраст од
17 до 19 години заинтересирани за естетиката на филмскиот јазик. Професорот Чупоски ќе ве очекува со интересни предавања и вежби во Кинотека на Северна Македонија.

Работилницата ќе се одржи на 20-ти и 27-ми мај, а на неа ќе можат да учествуваат најмногу 12 учесници. За да се пријавите, ве молиме пополнeте ја оваа куса електронска регистрација најдоцна до 15-ти мај (понеделник):

Пријавете се ТУКА!

Related Post