Официјална селекција на краткометражни филмови

4/6 (Недела)
21.00
Летно кино „Мирно лето“
бесплатна проекција

РЕВИЈАЛНО: ФОКУС ГОДАР

 

ПРВА ВЕЧЕР  (123’)

КОМПЕТИТИВНА ПРОГРАМА

 

 

5/6 (Понеделник)
21.00
Летно кино „Мирно лето“
бесплатна проекција

ВТОРА ВЕЧЕР (122’)

КОМПЕТИТИВНА ПРОГРАМА