ТИМ

Организациски одбор на Филозофски Филмски Фестивал:

CV pic.

Ана Дишлиеска-Митова програмски директор

elenin

Александар Војнески уредник на веб страна и социјални мрежи

MSU_6339

Љупчо Митковски финансиски директор

mirence-1

Мирјана Обедниковска технички секретар

marko

Марко Касапов едукативна програма

599801_10150931359202010_1733262977_n-1

Александар Трајковски принт координатор

jova maleski

Јован Малески   технички директор

Селектори и стручни соработници на Фестивалот:

kiril trajcev_tim

проф. Кирил Трајчев селектор на долгометражни филмови

17796715_10212506193158797_7048271177477417993_n-2

д-р Дејан Здравков селектор на краткометражни филмови

25630375_10214678553374774_1439660238_n

доц. д-р Јасмина Поповска      координатор од Филозофски факултет

ana dimiskovska

проф. д-р Ана       Димишковска       стручен соработник за средношколска видео лектира

The Director_Stefan Sidovski-1

        проф. д-р Стефан                      Сидовски                  стручен соработник за работилници за млади

DSC_0416

д-р Мартин Поповски стручен соработник за филмософија за деца